Yleiset ehdot

Maksutavat

Suomen Apuvälinetukun maksuvälittäjänä toimii Osuuspankin tytäryhtiö Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6. Käytössäsi on kaikkien suurimpien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Suomalaisten pankkien maksupainikkeiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden maksaa Visa-, Visa Electron- ja Mastercard-korteilla, sekä laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n sekä Ropo Group Oy:n kanssa.

Toimitusehdot

Käsittelemme tilaukset normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen tilaus luovutetaan Postille tai Matkahuollolle kuljetettavaksi asiakkaalle. Pakkaus- ja toimituskulut ovat 8,90 euroa normaalille kirje-/pakettitoimitukselle. Verkkokaupassa tehdyt tilaukset toimitetaan joko 1-luokan kirjepostina, tai Matkahuollon lähellä-paketteina lähimpään noutopisteeseen, joita ovat mm. K-Marketit, R-Kioskit, Matkahuollon pakettipisteet ja Matkahuollon asiamiehet. Yhteisöasiakkaiden tekemät sähköposti- ja puhelintilaukset toimitetaan jakopaketteina asiakkaan osoitteeseen. Kappalemääräisesti suuret tilaukset voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen, mutta tämä ei lisää asiakkaan kustannuksia.

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Ennen palautusta ole yhteydessä meihin sähköpostitse info(at)apuvalinetukku.com tai puhelimitse asiakaspalvelunumeroomme 045 677 6777, jotta tiedämme tuotepalautuksesta ja saat ohjeet palautuksen tekemiseen. Otathan myös reklamaatiotapauksissa (tuote on viallinen tai väärä) meihin nopeasti yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, muuttumaton, alkuperäisessä kunnossaan ja alkuperäisessä tuotepakkauksessaan asiakirjojensa (esim. ohjekirjat) kanssa. Mikäli tuotetta on käytetty, ei palautus- tai vaihto-oikeutta enää ole. Käsittelemme palautukset ja reklamaatiot aina nopeasti ja viivyttelemättä, heti kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Emme lunasta postiennakkona tai jälkivaatimuksella tehtyjä palautuksia. Käytössämme on palautussopimus Matkahuollon kanssa, joten asiakkaamme ei tarvitse maksaa toimitusmaksua palautusta tehtäessä. Myyjällä on oikeus pidättää palautettavan tuotteen toimituskulut asiakkaalle palautettavasta hyvityksestä.

Rekisteriseloste

Henkilörekisterilain (471/87) 10 §:n ja EU -tietosuojadirektiivin 95/46/EY mukainen rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä: Suomen Apuvälinetukku, c/o Niskamaa Oy, PL 13, 90571 Oulu, Y-tunnus: 0855183-5

Rekisteripitäjän yhteystieto: email: info@apuvalinetukku.com

Rekisterin nimi: apuvalinetukku.com –kauppapaikan asiakas- ja käyttäjärekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste: Asiakassuhde ja käyttäjärekisteröinti (5§ 1 mom.) sekä suoramarkkinointi, markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi (5§ 4 mom.).

Rekisterin käyttötarkoitus: Käyttäjä- ja asiakasrekisterillä pidetään yllä tietoja apuvalinetukku.com –kauppapaikan käyttäjistä ja heidän ostoistaan.

Rekisterin sisältämät tietotyypit: Käyttäjien yhteystiedot, käyttäjätunnukset ja salasanat, ostohistoria, palautteet.