Toimitusehdot

Käsittelemme tilaukset normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen tilaus luovutetaan Postille tai Matkahuollolle kuljetettavaksi asiakkaalle. Toimitamme tuotteita vain Manner-Suomeen.

Pakkaus- ja toimituskulut:

Postipaketti / kirje 6,90

Matkahuollon lähellä-paketti 7,90

Postin kotipaketti 15,90

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset toimitetaan tuotteen koosta riippuen joko 1-luokan kirjepostina, postipakettina pakettiautomaattiin tai postiin, Matkahuollon lähellä-pakettina pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen, joita ovat mm. K-Marketit, R-Kioskit, Matkahuollon pakettipisteet ja Matkahuollon asiamiehet.

Postin kotipakettina paketti toimitetaan kotiovelle. Posti ottaa yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimitukset arkipäivisin. Yhteisöasiakkaiden tekemät sähköposti- ja puhelintilaukset toimitetaan matkahuollon jakopakettina tai postin express-pakettina asiakkaan osoitteeseen. Kappalemääräisesti suuret tilaukset voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen, mutta tämä ei lisää asiakkaan kustannuksia.

Tuotteen palautus

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Ennen palautusta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info(at)apuvalinetukku.com, jotta tiedämme tuotepalautuksesta ja saat ohjeet palautuksen tekemiseen. Otathan myös reklamaatiotapauksissa (tuote on viallinen tai väärä) meihin nopeasti yhteyttä sähköpostilla. Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, muuttumaton, alkuperäisessä kunnossaan ja alkuperäisessä tuotepakkauksessaan asiakirjojensa (esim. ohjekirjat) kanssa. Mikäli tuotetta on käytetty, ei palautus- tai vaihto-oikeutta enää ole. Käsittelemme palautukset ja reklamaatiot aina nopeasti ja viivyttelemättä, heti kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Emme lunasta postiennakkona tai jälkivaatimuksella tehtyjä palautuksia. Myyjällä on oikeus pidättää palautettavan tuotteen toimituskulut asiakkaalle palautettavasta hyvityksestä.

Tilausten maksunpalautukset tehdään aina käytetylle maksutavalle.

Rekisteriseloste

Henkilörekisterilain (471/87) 10 §:n ja EU -tietosuojadirektiivin 95/46/EY mukainen rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä: Aputukku Oy, PL 12, 90571 Oulu, Y-tunnus: 3162112-5

Rekisteripitäjän yhteystieto: email: info@apuvalinetukku.com

Rekisterin nimi: apuvalinetukku.com –kauppapaikan asiakas- ja käyttäjärekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste: Asiakassuhde ja käyttäjärekisteröinti (5§ 1 mom.) sekä suoramarkkinointi, markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi (5§ 4 mom.).

Rekisterin käyttötarkoitus: Käyttäjä- ja asiakasrekisterillä pidetään yllä tietoja apuvalinetukku.com –kauppapaikan käyttäjistä ja heidän ostoistaan.

Rekisterin sisältämät tietotyypit: Käyttäjien yhteystiedot, käyttäjätunnukset ja salasanat, ostohistoria, palautteet.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.