Kompressiosukat Rehband, pinkit

33,70  29,90 

Rehbandin kompressioneulesukat ovat paras valinta palautumiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Sukat ovat erittäin mukavat ja vakaat: asteittainen kompressio varpaista polviin takaa mukavuuden, nopeuttaa palautumista ja tarjoaa äärimmäistä lihashallintaa.

Sukissa on anatomisesti sijoitetut vakautusalueet, jotka parantavat nilkan ja jalkaholvin tukea. Sukat on suunniteltu istumaan täydellisesti, ja edistynyt neulos näyttää hyvältä. Mukavuus on tämän tuotteen tärkein ominaisuus: saumaton kärki, hengittävä materiaali ja iskuja vaimentava pohja.

Saavuta täysi potentiaalisi Rehbandin kompressiotukien avulla.

Rehbandin kompressiotuet kuuluvat markkinoiden edistyneimpiin. Ensiluokkainen materiaali on tekstiilisuunnittelijoiden tarkoin valitsema, ja se hengittää, siirtää hikeä ja takaa tasaisen kompression. Neljään suuntaan joustava materiaali takaa ihanteellisen istuvuuden ja kohdistetun kompression jokaiseen lihasryhmään.

Rakenne on sovitettu äärimmäisen anatomisesti istuvaksi, jotta tuki olisi mahdollisimman mukava ja suorituskykyinen. Litteät saumat takaavat hyvän istuvuuden vaatteiden alla.

Rehbandin kompressiotuet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä yli 60 vuoden kokemusta lääketieteellisistä tuotteista ja urheilutuotteista sekä tiiviistä yhteistyöstä urheilijoiden kanssa. Rehbandin kompressiotuet ovat paras valinta ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja sen jälkeen.

Kokotaulukko:
XS = 35-37
S = 37-39
M = 39-41
L = 41-43
XL = 43-46

Poista

Lisätiedot

Valitse koko:

koko XS, koko S, koko M, koko L, koko XL

Saatat myös pitää...